slider

ingatlan eladás ingatlan eladás
Slide Background

“Több, mint tíz éve foglalkozom lakáskiadással. Ezalatt több ingatlanközvetítővel álltam kapcsolatban. Három éve ismerkedtem meg Varga Györgyivel, azóta csak vele dolgozom. Úgy adódott, hogy a bérlőim csak 1-1,5 évig maradtak, így többször is igénybe vettem a szolgálatait. Korrekt, szinte baráti viszony alakult ki köztünk, mert rendkívül megbízható, segítőkész, precíz embernek ismertem meg, aki maximálisan figyelembe vette az elvárásaimat és így sok, felesleges találkozótól kímélt meg. Az általa ajánlott bérlőkkel nem volt semmi probléma.
A jövőben is számítok rá.”
R. Mária

Slide Background

“4 éve ismerkedtem meg Györgyivel. Egyik lakásomat adta ki hosszútávra. Még ma is benne lakik a nagyon korrekt bérlőm… És több másik lakásom kiadását is hasonlóan sikeresen intézte. És igen, ez múlhat kicsit a szerencsén is, DE csak KICSIT!!!
Sikerében sokkal inkább látom a kereslet–kínálat nagyon pontos összehangolását , mindkét fél nagyon korrekt képviseletét, szakmai felkészültségét, sokéves tapasztalatát, és ha lehet, még ezeket is felülmúló emberi hozzáállását, kedvességét, empátiáját és segítőkészségét. Korrekt elszámolás és ügyintézés az alap nála. Jó ízléssel segíti a lakástulajdonost a látványteremtésben, mind a lakáseladás, mind a bérleti szerződés teljes időtartamát szakmailag, emberileg végigkíséri, jelen van, ha szükséges.
Vakon bízom meg benne, teljes szívvel ajánlom bármilyen ingatlanos témában üzleti partnernek és szakértőnek, bizalmasnak!
Sok sikert a továbbiakhoz is Györgyi!”
P. Anita

Slide Background

“Szeretném megköszönni precíz, minden részletre kiterjedő munkáját. A bérlő keresés ideje alatti derűs, higgadt, reális hozzá állását. Nekem sokat segített figyelmességével, tapintatával, pszichológiai érzékével. Ígéretét mindig megtartotta, a gondos szerződéskötés előkészítésével biztonságot adott.
Az eddigi tapasztalataim alapján a jövőben is Önt fogom felkérni hasonló ügyek intézésére.”
Z. Ágnes

Slide Background

“Györgyi egy igazi profi! Ha nem vagy gyakorlott ingatlan-kiadó (és mi nem voltunk azok), mindenben számíthatsz rá, a lakás berendezésétől kezdve a közjegyzői nyilatkozaton át (hogy biztosan kiköltözzön a bérlő a szerződés lejártával), a költségelszámolásig.
Ért az árképzéshez, de nem erőlteti rád az akaratát. Tudja, hogy a lakásoknak, a tulajdonosoknak és a bérlőknek is lelke van, és nem fél hatni rájuk. A családunkban már a többedik ingatlan kiadásában segített, ott is sikert elérve, ahol más ingatlanosok kudarcot vallottak.
Ez egy igazi win-win játszma, ahol mindenki elégedett. Valóban több mint ingatlanos.”
S. Anna

Slide Background

“Varga Györgyivel több mint húsz éve barátok vagyunk, de csak idén derült ki számomra, hogy van egy olyan oldala is, amit eddig nem ismertem. A felkészült, gondos, profi ingatlanosé.
Györgyi azzal kezdte – amikor felkértem, hogy adja el a lakásomat -, hogy ötmillió forinttal magasabb árat állapított meg kezdő árnak, mint amit én, két másik megbízott ingatlanos tanácsára, belőttem. Féltem, hogy ennyiért nem fog elkelni, de Györgyi megnyugtatott, hogy az ő szakszerűen alkalmazott home staging technikájával biztos a siker.
…..
Pontosan annyit nyertünk amiért őt bíztuk meg az eladással, amennyit az elején említettem. Ötmillió forintot. Ennyivel többért kelt el a lakásunk, mint ha a másik két ingatlanos kolléga tanácsa szerint árazzuk be a lakást. Azt hiszem, ez az eredmény önmagáért beszél. Mindenkinek jó szívvel csak ajánlani tudom – bárki, aki őt bízza meg, csak nyerhet.”
Z. Csilla

Slide Background

“Szívesen dolgozom Györgyivel, hamar kiderült ugyanis, hogy valóban ugyanazt szeretnénk: más ingatlanoshoz képest adott idő alatt sokkal több érdeklődővel jelent meg, ennek következtében rövid időn belül eladtunk egy ingatlant és kiadtunk egy lakást.

Nem elhanyagolható az sem, hogy azonnal átlátja, milyen apró változtatások szükségesek a lakásban ahhoz, hogy vonzóbbá tegyük az érdeklődők számára. Ha egy vevő-jelölt a ház vagy a lakás átalakításában gondolkodik, fantáziadús ötletekkel látja el őket: az adott részeket hogyan lehetne hasznosítani – időnként éppen csak kellő humorral megfűszerezve.”
N. Rita

Slide Background

“Ugye Te is hallottál mindenféle rosszat az “ingatlanosokról”?
Nos, ezeket felejtsd el, ha Györgyiről van szó.

Az ingatlanközvetítés egy szakma, amelynek ő minden részletében járatos; a stílusos hirdetés megszövegezésétől a lakás eladásra való felkészítésén keresztül a vevőjelöltekkel való törődésig.
Így a szerződéskötés igazi közös sikerré válik.

Az ember legértékesebb vagyontárgya jellemzően az ingatlana – ennek az
értékesítése épp’ ezért bizalmi kérdés is.
Bízz Györgyiben, nyugodt szívvel bízd rá ezt a fontos feladatot!”
M. Ildikó

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow