Elementor #2048

A láthatatlan ember

Van egy FB oldalam a bérlőknek – „ASK GEORGIA”, itt angol nyelven vannak fenn a kiadandó lakások hirdetései.

Nagyon igyekszem szép, igényes megjelenéssel vonzóvá tenni az ajánlataimat. Gondot fordítok arra, hogy ami virtuálisan megjelenik, az a valóság hű képe legyen.

Így nem egyszer előfordul, hogy külföldi vagy külföldön élő tulajdonosok keresnek meg, segítsek a lakásuk bérbeadásában.
Tavaly az általam kiadott lakások 25% az ilyen felkérésekből lett 🙂

Roger egy különleges eset – soha nem találkoztunk. Kaptam egy üzenetet tőle, hogy szeretné, ha foglalkoznék az ingatlannal. Küldött információkat, és megadott egy pár napos intervallumot, amikor éppen itt tartózkodott Budapesten. Azonban ez pont lefedte, az én külföldi utazásomat, váltottuk egymást. Sebaj! A profi fotós kollégámmal leegyeztettem, hogy menjen el képeket csinálni, a fiam pedig egy későbbi időpontban megkapta a lakás kulcsait. Mikor hazajöttem első utam a lakásba vezetett, hogy az elkészült képekhez a saját tapasztalataimat megosztva készíthessem el a hirdetést.  Sajnos a lakás kondíciója és az elvárt bérleti díj nem voltak összhangban. Magam pedig a mindenáron megfelelni vágyás miatt nem mertem határozottan ellenkezni. Nehéz volt ez a fajta „táv kapcsolat” – nagyon hiányzott számomra a személyes találkozó. Nem volt senki, aki képviselte volna távollétében vagy intézte volna a felmerült problémákat. Így végül a siker érdekében saját magam megszerveztem néhány apróbb javítást – égő csere, leszakadt roló, szekrényajtó, piszkos falak stb. Jó néhány mutatás és ajánlattétel után végül egy másik kollégának sikerült kiadnia a lakást – jó pár hónappal később a reális áron.

A sose látott láthatatlan embertől jött az üzenet: 

Dear Georgia,

The apartment has been rented out. And I want to thank you for all you efforts!!

I would appreciate if you can keep the key you have.
It seems as if the apartment will need to be rented out every year, every second year, and I really hope we can work together also in the future.

Hope you are well, and look forward to hearing from you.

Roger

Vagyis maradjanak a kulcsok, egy- két év múlva szükség lesz rá(m)